top of page
Sat on the Rocks

LAD IKKE VERDEN STYRE DIG!

Sammen flytter vi os

Kan den rigtige beslutning være for svær at nå frem til?
Kan du ikke finde vejen i skoven, eller er livet blevet en lang ørkenvandring?

Mangler du en uvildig sparringspartner der kan sætte de rigtige slag ind, gennemskue dine parader og give dig en åben og ærlig dialog om din næste beslutning i livet?

Måske sidder du bag roret i en virksomhed, men du mangler en til at kigge objektivt på hvad der skal til for at gro og udvikle. 

Hvorfor så ikke prøve en professionel sparringspartner?

Hjem: Welcome
MST_redigerede.jpg

HVEM ER JEG SÅ?

Mit navn er Martin Stolpe-Thomsen og jeg er ham der ikke går af vejen for en tur i ringen med dig. Jeg er ham der ikke er bange for at hjælpe dig når du er faldet, ham der gerne vil hjælpe dig til at træffe de rigtige beslutninger og sætte dig på førersædet i dit eget liv. 

Jeg er ukuelig optimist, med en lang erhvervskarriere i bagagen med roller som International Direktør, CEO, lang erfaring med salg og marketing og har i mit arbejdsliv nået mere end mange når på et helt liv - med konsekvenser og dyre personlige omkostninger - men det har givet mig noget helt specielt indsigt og viden som jeg gerne deler med dig.

Du kan læse mere om mig her. 

Hjem: About

PROFESSIONEL SPARRING

En hjælpende hånd til den rette vej

I bokseringen

1-1 SPARRING

Føler du at livets gang har taget over, du har ikke kontrol eller styring længere. 
Du magter faktisk ikke rigtig noget som helst, og den lette beslutning bliver den svære. Er det næste karriereskridt utydeligt, er chefen en klovn, er manden en klovn eller konen uforstående. 
Så ligger løsningen måske i en objektiv dialog som tager udgangspunkt i dig og dit verdensbillede.  
Lad os tage en tur i "ringen" og finde ud af næste skridt for dig. 

Lykkelig familie

2-1 SPARRING

Mange af livets udfordringer skyldes en ubalance i et forhold - det kan både være privatlivets forhold eller professionelle forhold. 
Jeg tilbyder Jer som et team at være sparringspartner. Det vil sige, vi kan gå i ringen 1-1 eller som et team.
Det vigtigste i denne type sparringsforløb er åbenhed og ærlighed i forhold til mig og til Jer. 
Og hvad er et par så?
I min terminologi er det to mennesker som har en relation. Ægtefolk, forældre/barn, kollegaer, ja sågar chef/medarbejder - og HUSK jeg holder ikke med nogen af jer.

håndbevægelser

CORPORATE SPARRING

Kører butikken ikke som den skal? Bliver gode intentioner og ideer ikke fulgt til dørs? Er der modløshed og opgivenhed eller skal der blot lige et ekstra sæt øjne på en kandidat, en idé, en plan eller et projekt? Så lad mig være det ekstra sæt øjne. Qua min erhvervserfaring kan jeg godt se om noget er en god plan eller en dårlig plan. Jeg kan som mangeårig leder også godt kigge en kandidat igennem og se hvad der gemmer sig bag paraderne. Og ja, det kan redde dig for mange udgifter og problemer fremover. 
Har du en personalegruppe der mistrives, så lad mig tage en samtale med dem, lægge en plan og hjælpe dem til at hjælpe dig. 

Hjem: Services

PERSONLIG SPARRING VS. ERHVERVS SPARRING

Hvad er forskellen på personlig sparring og erhvervs sparring? Personlig sparring tager udgangspunkt i dig, din situation og det du gerne vil opnå. Erhvervs sparring tager udgangspunkt i virksomheden, afdelingens eller lederens situation. Hvordan problemstillinger håndteres og hvordan de løses på bedste vis. Erhvervs sparring kan også være til nyudnævnte ledere der har brug for støtte og sparring.

PERSONLIG SPARRING

1-1 Sparring

Personlig sparring kan foregå som en samtale på en café, "Walk-and-Talk" i skoven eller i trygge rammer på mit hjemmekontor.
Det er alt sammen op til dig og mig. Formålet med sessionerne er at få talt din situation igennem, løse dem i samarbejde og give dig de bedste forudsætninger for at træffe den beslutning der er den rigtige for dig. 

Du kan vælge at booke en eller flere sessioner eller samtaler.

Alt hvad du siger bliver hos mig og alle samtaler sker i fuld fortrolighed. 

Meditation by the Sea

ERHVERVS SPARRING

På rette vej til nye højder

Har du eller I i virksomheden brug for at par ekstra sæt øjne, så kan jeg hjælpe Jer. Med min mangeårige ledelseserfaring og erfaring i at opbygge og forbedre processer og strukturer samt forretningsgange, så kan vi sammen nå nye højder. 
Jeg har god indsigt i hvad der virker både internt i virksomhederne og eksternt. 
Så hvis projektet er kørt fast eller næste skridt virker uoverskueligt stiller jeg gerne min ekspertise til rådighed. 

Forretningsmøde

2-1 SPARRING

Sammen står vi stærkere

Når livet slår lidt hårdknuder og tingene ikke bare kører glat - så kan det være tid til et objektivt syn på det hele. 
Ved at styre samtalen imellem jer og agere formidler og mediator, kan vi nå langt. 
Er det så parterapi eller noget lignende - ja og nej - min rolle er at lytte og oversætte hvad der bliver sagt. At bringe essensen på banen i forhold til at få kommunikationen på plads imellem jer. 
Det kan også være at I allerede står ved skillevejen, men har brug for noget objektiv rådgivning til at løse det på bedst mulig måde. 
Lads os tage en uforpligtende telefon samtale hvor jeg kan høre mere om Jeres udfordringer og om jeg kan hjælpe Jer.

Beach Stroll

ERHVERVS GRUPPE SESSION

Knager det i hjørnerne

I en næsten alle virksomheder er der afdelinger eller grupper der ikke fungerer optimalt. Dette kan skyldes mange ting, men én af tingene er ofte forkerte forventninger og fejlagtige opfattelser. Jeg har konkrete værktøjer, metoder og midler til at få disse hårdknuder løst og dermed skabe en større trivsel, bedre resultater og mindre gnidninger. 
Alt i alt en forbedret situation der bygger på gensidig respekt og dybere indsigt. Så hvad med et møde hvor vi sammen kan kigge på en plan og på mulighederne. 

At give en præsentation
Hjem: Services

OM MIG - SAGDE HUNDEN

Hjælp mig med at hjælpe dig.

Siden 2000 har jeg arbejdet med personaleledelse og virksomhedsudvikling.  Som lidt et speciale har jeg arbejdet meget med det umulige, at skabe trivsel og go balance samtidigt med at der har været fuld fart på. Det har givet successer og fiaskoer. Men ikke noget jeg fortryder, ikke er stolt af eller har lært af.Jeg har altid arbejdet med folk omkring mig og som leder har jeg "trænet" mine medarbejdere på en måde, der udfordrer både deres hoveder og deres hjerter. Altså skaber balance. Jeg lærte om ledelse på den hårde måde, og har den vej igennem gået i den hårdeste skole af dem alle - livets skole. Den skole der uddeler flere tæsk end roser, den skole der ikke levner plads til pragmatik over akademisk teori. Jeg har også den vej igennem lært, at man kan kæmpe sig til døde (har været nær ved 2 gange) og at man kan kæmpe sig igennem så mange omgange, så man til sidst mister alt sund fornuft, og lader autopiloten og den næste kop kaffe bestemme. Det kan både være i livet, men især på arbejdspladsen. Jeg har ramt en del vejspærringer i mit eget liv og kæmpet for at bevæge mig forbi dem, over dem, under dem eller rundt om dem. De teknikker/metoder, jeg udviklede i de kampe var så vellykkede, at venner og familie begyndte at spørge mig om hjælp til deres egne udfordringer. Dette motiverede mig til at gøre min nyfundne passion til en fuldtids karriere. Hvis du har spørgsmål til mine metoder, eller gerne vil planlægge en konsultation, kan du kontakte mig i dag.

Det mere private:
Af de mere spændende ting er jeg 43 år gammel, far til 2+2 og gift for anden gang. Jeg er International anerkendt Jiu-Jitsu instruktør og driver også en stor klub i Nordsjælland. Jeg har trænet kampsport i mere end 35 år, er tidligere basketballspiller på højt plan og er udpræget handyman. Jeg trives med udfordringer og med at opleve nye ting. Er ikke bange for så meget her i livet og tror på at alt sker af en årsag. Min erhvervskarriere har givet mig førstehåndsviden om stress, svære beslutninger, ansættelser og afskedigelser på begge sider af bordet, men fremfor alt en masse læring. Læring som kan komme dig til gode. Derudover er jeg uddannet i Værdibaseret ledelse, Lean Management, Six Sigma certificeret og uddannet Træner og skadesbehandler ved bl.a. DGI.Og Nej - jeg er ikke terapeut, psykolog eller på anden måde kliniker. 

Jeg er en helt almindelig mand/

husbond/far/søn/onkel, med en masse erfaringer, der har sat det som mål i livet at hjælpe personer og virksomheder til at opnå balance i hvad enten det er privatlivet, det professionelle liv eller i forretningen.


P.s. Jeg er forøvrigt fraskilt fra mine børns mor, er søn af en skilsmisse og tro det eller lad være - begge to så lykkelige som det overhovedet kan lade sig gøre. Så hvis du vil have opskriften - så tag kontakt til mig.

Wandering Traveler
Hjem: About Me

HVAD KOSTER DET SÅ?

HUSK prisen finder vi sammen -

350 DKK.

Timepris (45 min) - per samtale 1-1

En session varer 45 min. og betragtes som en time. 
Du kan opnå rabat ved at forudkøbe flere timer på én gang. Forudkøber du f.eks. 5 sessioner får du dem til 300 dkk. per gang.

650 DKK.

Par sessioner / Gruppe samtale

Samtaler med flere personer enten i form af par sparring, voksen/barn sparring eller virksomheds sparring.
Sessionernes varighed er 45 min.

EFTER AFTALE

Pakke aftaler

Skal vi i et længere forløb eller igennem en større opgave, så taler vi om prisen. Det skal være fair og givtig for alle parter.

Hjem: Prisliste

“What would life be if we had no courage to attempt anything?”

Vincent van Gogh

Wandering Traveler
Hjem: Quote

SCHEDULE A SESSION

7 Solager
Nivå, 2990
Danmark

40512616

Tak for din indsendelse!

Hjem: Contact
bottom of page